Despre noi

LuxuryInvitations.ro | Invitatii de nunta de lux

Cine suntem

LuxuryInvitations.ro apartine TipoMedia – tipografie cu peste 15 ani de experienta care in ultimii 5 ani s-a specializat pe o nisa complexa a produselor de lux in print.
Un exemplu rasunator al produselor noastre este LuxuryCards.ro – primul site de carti de vizita de lux din Romania.

De ce noi

LuxuryInvitations.ro produce cu adevarat invitatii de nunta de lux. Totul de la cartoanele folosite pana la tehnica de tiparire sunt de cea mai buna calitate si facute doar pe comanda. Aici totul se face la comanda pe specificatiile si preferintele clientilor nostri astfel nici o invitatie nu va fi la fel cu a altui client.

Invitatii de nunta custom cu finisaje de lux

Cum am inceput

Ideea acestui site a pornit foarte simplu de la o lipsa a unor invitatii de nunta de lux pe piata. O invitatie de nunta de lux nu se produce in China si nici nu se cumpara de pe raft.

In momentul de fata piata online a invitatiilor de lux este plina de produse adusa din China pe care pur si simplu se trec cu serigrafie numele mirilor.

LuxuryInvitations.ro propune o abordare cu totul diferita care presupune ca fiecare client este diferit si are preferinte ce nu pot fi satisfacute de un model produs pe banda rulanta.

Aici toate invitatiile de nunta pornesc de la un model de baza la care se aplica apoi “optiuni” de  finisaje  luxury – cartoane premium – tehnici speciale de aplicare a textului – plicuri de lux etc. pentru ca in final produsul final sa fie de cea mai buna calitate si unicat in acelasi timp.